Начало

"VALKO" - МЯСТО ЗА ЩАСТЛИВИ ХОРА

Младежки център „VALKO“ е професионална организация, занимаваща се подготвянето на почивки за деца и младежи, предоставяща приятелски подход към всеки, искрени отношения, ярки впечатления и незабравими емоции!

_DSC0178-min

Хотел Fregata

Хотел "Fregata" (една звезда) се намира на 150-200 метра от морето.

Туристите се настаняват в стаи с две или три легла с включени удобства, от които –  телевизор, охладителна система и други.

За ръководителите е предназначено настаняване в стаи с три легла.

Младежки център VALKO представя

Международен фестивал на изкуствата

"СЛЪНЧЕВА ОЛИМПИЯ"

Каним ви да участвате в Международния фестивал на изкуствата „СЛЪНЧЕВА ОЛИМПИЯ“, който се провежда ежегодно в Кранево в Младежки център „VALKO“. През лятото на 2024 г. ще се проведе за десети път на брега на Черно море.

Уникалността на фестивала „СЛЪНЧЕВА ОЛИМПИЯ“ се състои в това, че изпълненията на групите на сцената на „ВАЛКО“ са хармонично преплетени с анимационни проекти, които дават възможност на децата от различни страни да се опознаят взаимно, както и да се запознаят с културата и традициите на България. Броят на концертните изяви е идеално балансиран с възможността за почивка.

„СЛЪНЧЕВА ОЛИМПИЯ“ е чудесен начин да се отпуснете и да се възстановите. Също предоставя възможност да изразите своята креативност, да общувате със съмишленици, да обмените творчески опит и да се запознаете с постиженията на други групи от различни европейски държави.

Развлекателни програми

През лятото предлагаме на нашите туристи вече разработени и тествани авторски анимационни програми:

_DSC0205-min

"Купала"

Традиционен славянски празник с хороводни танци, плетене и пускане на венци във водата, народни игри и търсене на митични магически сили.

2 (3)

"Музикална схватка"

Състезателна и забавна музикална програма.

IMG_20240221_181000-min (1)

"Звезден дъжд"

Конкурсна програма, базирана на резултатите от работата на творчески вокални и танцови групи, представяне на творчески проекти на летовници.

valko.bg

Галерия

Потопете се в свят на невероятни пейзажи, щастливи моменти и уникални преживявания с нашата фотогалерия.

6

Свържете се с нас

Винаги сме щастливи да общуваме!

Ако имате въпроси, предложения или искате да резервирате някое от нашите приключения, не се колебайте да се свържете с нас.

Присъединете се към нашата общност в социалните медии!

Знаем колко е важно да поддържаме връзка, особено когато става въпрос за най-запомнящите се моменти от детството. Нашият детски лагер активно поддържа своите страници в популярните социални медии. Каним ви да се присъедините към нашата забавна и приятелска общност!

Document
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.