За фестивала

За фестивала

Младежки център "VALKO" представя международен фестивал на изкуствата

"СЛЪНЧЕВА ОЛИМПИЯ"

1

Младежки център "VALKO" представя

Международен фестивал на изкуствата SUNNY OLYMPIA

"СЛЪНЧЕВА ОЛИМПИЯ" е чудесна възможност за отдих и възстановяване, както и за демонстрация на творчество, общуване със съмишленици, предаване на творчески опит и запознаване с постиженията на други групи.Във фестивала участват творчески групи, работещи в различни жанрове и направления на изкуството.

2
3

Каним ви да участвате в Международния фестивал на изкуствата "СЛЪНЧЕВА ОЛИМПИЯ", който се провежда ежегодно в Кранево в Младежкия център "VALKO". През лятото на 2024 г. фестивалът ще се проведе за десети път на брега на Черно море.

Уникалността на фестивала "СЛЪНЧЕВА ОЛИМПИЯ" се състои в това, че изпълненията на групите на сцената на "VALKO" са хармонично преплетени с аниматорски представления, които позволяват на децата от различни страни да се запознаят едни с други, както и да се запознаят с културата и традициите на България.

4

"СЛЪНЧЕВА ОЛИМПИЯ" е чудесен начин да се отпуснете и да се възстановите, както и възможност да изразите своята креативност, да общувате със съмишленици, да обмените творчески опит и да се запознаете с постиженията на други групи от различни европейски държави.

Основната мотивация на участващите в изявите е желанието да покажат на света уникалните цветове на своята държава, да демонстрират националния колорит на културата на своята страна, да се покажат такива, каквито са всички.

Този подход към организацията създава уникална атмосфера на фестивала "Sunny Olympia". А опитът и традициите на фестивала доказват, че "Слънчева Олимпия" е място на незабравими срещи, прояви и постижения в творчеството, бурни аплодисменти, нови приятели и ярки впечатления.

5

Правила:

1. Творчески екипи участват във фестивала в различни направления и жанрове на изкуството.

2. Възрастта на участниците във фестивала е до 18 години.

3. Фестивалът се провежда без конкурс и без определяне на места и номинации. Всички групи получават грамоти на участниците във фестивала.

4. Технически изисквания:

4.1 Фонограмите трябва да бъдат предоставени на флаш памет (изисква се и копие). Вместо фонограма могат да се използват музикални или шумови инструменти;

4.2 Сценични костюми на участниците;

4.3 Флагът на вашата страна.

Открийте магията на изкуството с нас!

Имаме удоволствието да ви поканим в един прекрасен свят на творчество и вдъхновение на нашия международен фестивал на изкуствата "SUNNY OLYMPIA". Това не е просто събитие, а празник на културата, изкуството и младежката креативност, където всеки ще намери нещо специално за себе си!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.