Хотел Fregata

Хотел Fregata

Хотел "Fregata" се намира на 150-200 метра от морето.

Туристите се настаняват в стаи с две или три легла, оборудвани с удобства, телевизор и охладителна система. Настаняването на мениджъри и учители е в тройни стаи.

Всички стаи се почистват ежедневно, при условие че почиващите поддържат ред.

На рецепцията има рускоговорящ рецепционист, а във фоайето на хотела 24 часа в денонощието има представител на службата за сигурност на МЦ "VALKO".

Хотелът разполага с денонощно видеонаблюдение. Има разположени видеокамери във фоайето, на всеки етаж и около сградата.

valko.bg

Сцена

Сцената на Младежкия център "VALKO" е подходящо оборудвано пространство (сцена и зала), предназначено за концерти, шоупрограми, игри, репетиции и дискотеки. Мястото за провеждане на концертите "VALKO" представлява сцена с размери 9 на 7,60 метра с дървено покритие, разположена под навес. На сцената има: екран, екран и проектор за мултипрезентации, осветително оборудване (бяло и цветно, насочено и околно осветление), оборудване със сапунени мехури и сценичен дим. Оборудването за възпроизвеждане на звук включва: миксиращ пулт, усилвател, 4 високоговорителя, два радиомикрофона и две стойки за микрофони.

Ресторантът разполага с три диспенсъра със студена и топла вода и два диспенсъра с безалкохолни негазирани напитки. Вода може да се вземе по всяко време между 08:00 и 23:20 ч.

Храната и напитките не могат да се изнасят от ресторанта!

Ресторант

Хотел Fregata разполага със собствен ресторант. В кухнята работят отлични готвачи от северното крайбрежие на България, които изтънчено придават национален колорит на на пръв поглед познати и традиционни европейски ястия.

Ресторантът на МЦ "VALKO" се намира на приземния етаж на хотел "Fregata", в коридора зад рецепцията. Той има три нива: основно (на закрито), средно (под навеса) и горно (на терасата под навеса с изглед към сцената).

valko.bg

Бар

Във фоайето на хотел „Фрегата“ има собствен бар, от който всеки може да си купи безалкохолни напитки, минерална вода, сокове, сладолед, сладкиши, ароматно кафе или чай.

Плувен басейн

Плувният басейн е не само място за отдих и забавление, но и чудесна възможност за физическо развитие. Плуването е чудесна форма на упражнения, която укрепва здравето, развива издръжливостта и подобрява координацията.
Нашето водно пространство е мястото за провеждане на водни събития. Нашият басейн предлага разнообразни игри, състезания и празненства, които насърчават екипния дух и социализацията.

valko.bg

Спортна площадка

Спортната площадка на младежкия център "VALKO" представлява
открита площ с размери 20 на 14 метра и насип (пясък),
заобиколен от мрежа от пяна. Преносим
футболна врата и волейболна мрежа.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.