Информация

Информация

"VALKO" - усещане за лято!

Младежки център „VALKO“ е професионална организация, занимаваща се с отдих за деца и младежи, предоставяща приятелски подход към всеки, искрени отношения, ярки впечатления, незабравими емоции!

Всички почиващи в Младежки център "VALKO" се настаняват в хотел "Fregata"

Стаите се почистват всеки ден, при условие че почиващите поддържат ред в тях.

При пристигане в Младежки център "VALKO" групата се посреща от директора на центъра или старши учител, който запознава туристите с условията, режима и правилата за отдих.

Придружаващите ръководители се настаняват в тройни стаи.

Настаняването се извършва от администрацията на младежки център "VALKO". Приблизителният час за разпределяне на стаите е 14:00 ч.

След като се настанят, молим туристите да проверят дали всичко в стаите е изрядно и чисто. Всички забележки трябва да се съобщават незабавно на учителя, който ще предаде информацията на рецепциониста на хотела. Това е гаранция, че почиващите няма да бъдат таксувани за щети, за които не са отговорни. Всяка повреда или неизправност по време на почивката също трябва да се съобщи незабавно на учителя на групата или на рецепциониста.

Молим туристите да не оставят пари, ценности, оборудване и средства за комуникация в стаите. Също така трябва да се уверят, че стаите се заключени, дори ако излизат за няколко минути!

Всяка група разполага със сейф. За да се предпазят вещите, препоръчваме на туристите да предадат всичко ценно на учителя, който ще остави всичко ценно за съхранение в сейфа. Администрацията не носи отговорност за пари и вещи, които не са депозирани в сейфа!

МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ

Младежкият център "VALKO" разполага със собствен медицински кабинет.

За да посетите лекар и да получите застрахователно обезщетение, трябва да подготвите паспорта и застрахователната си полица. Затова молим учителите да вземат тези документи от децата в деня на пристигането им и да ги предадат на рецепцията за регистрация и съхранение.

СИГУРНОСТ

"VALKO" осигурява денонощна охрана на територията на центъра (без плажа), на всички анимационни програми, следи за спазването на правилата на център "VALKO" от страна на почиващите.

Хотелът е под видеонаблюдение.

БЮРОТО ЗА ТУРИСТИЧЕСКИ ОБИКОЛКИ

Център "VALKO" разполага със собствено туристическо бюро

Хранене

Организацията на храненето в център "VALKO" е пълен пансион (закуска, обяд и вечеря) плюс следобедна закуска.

Закуската, обядът и вечерята се организират на шведска маса, следобедна закуска е вафла. Всяка група има собствено време за хранене.

Ресторантът работи със следния график:
08 :00 – 10:00 – закуска
12:30 – 14:00 – обяд
18:00 – 20:00 – вечеря

Етапът VALKO.

Открит детски кът на открито и зона с маси за тенис.

Плувен басейн "VALKO

Частен плаж "VALKO"

Той е обозначен с флагове, оборудван е със стационарни чадъри и има спасител от 08:00 до 18:00 ч.

10

Дните в младежкия център "VALKO" протичат така:

08:00 - 10:00 - закуска
10:00 - 12:00 - анимационни програми
12:30 - 14:00 - обяд, следобедна закуска
14:00 - 16:00 - време за почивка
16:00 - 18:00 ч. - концертни/анимационни програми
18:00 - 20:00 - вечеря
21:00 - 22:00 ч. - концертна програма
22:00 - 23:00 ч. - дискотека "Vertushka-Club"
00:00 - Угасване на светлините

valko.bg

Правила

01.

В случай на нанесени материални щети на младежки център "VALKO", почиващият е длъжен да възстанови щетите съгласно ценовата листа.

02.

Младежки център "VALKO" е територия без тютюнев дим, наркотици и алкохол.

03.

Забранено е да се качвате и да сядате на балконските парапети и да се катерите по балконите.

04.

Забранено е да се вика, да се хвърлят боклуци през балконите, да се използват фойерверки и други пиротехнически средства. Също така на почиващите е строго забранено да внасят ножове, сувенирни мечове, медни ризници и други хладни оръжия на територията на център "VALKO".

05.

Депозит в размер на 10 EUR се начислява за всяко лице, което се регистрира в хотела. Сумата се съхранява в сейф и се връща на ръководителя при напускане на групата. А в случай на материални щети, причинени от госта, младежки център "VALKO" ще бъде компенсиран от този депозит.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.